exclusieve toegang, VIP prijzen

Beauty VIP account

Het hele jaar voordeel.

Bij Parfumhuis is iedereen bijzonder. Maar onze Privilege Members koesteren we nog een beetje extra met exclusieve voordelen die het leven wat mooier of makkelijker maken. Bij Parfumhuis geniet je altijd van het mooiste en nieuwste in parfum, cosmetica en home & lifestyle producten. Maar als member krijg je meer. Geniet van kortingen, cadeautjes, events en speciale aanbiedingen. Kortom, meer voor jou als member. Word nu ook kosteloos member en ontdek de exclusieve voordelen.

Alle producten van FM WORLD bestellen met minimaal 30% korting?

Meld je GRATIS aan en bestel voortaan altijd tegen inkoopprijs. Altijd op de hoogte van de nieuwste geuren en kleuren van jouw favoriete producten. Als Privilege Member geniet je exclusief van bijzondere aanbiedingen. Je mag zelfs de producten ook doorverkopen voor de catalogusprijzen, als je dit wilt. Je ontvangt van ons tips en leggen je uit hoe je de eerste 10 dagen 20% extra korting krijgt.

Door een privilege membership te openen bij FM krijg je toegang tot een uitgebreid palet van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, waar je vanalles voor jezelf in zal terugvinden. Je kan je makkelijk en snel online registreren, en eventueel ook een FM GROUP Business Partner worden. Na de ontvangst van jouw log-in en wachtwoord heb je toegang tot de volledige website!

PERSOONSGEGEVENS

Alle persoonsgegevens die wij verzamelen via jouw Parfumhuis VIP account worden uitsluitend gebruikt voor (direct) marketingcommunicatie zoals gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties van Parfumhuis/FMWorldbenelux.

Parfumhuis verwerkt de volgende persoonsgegevens altijd in verband met jouw Parfumhuis VIP account:

  • Voornaam en achternaam;
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres; 

Voor zover hier niet genoemd, verwerkt Parfumhuis je persoonsgegevens in overeenstemming met de Privacyverklaring