The Start

Parfum en geur heeft altijd mijn grote interesse gehad, de badkamer staat dan ook al jaren vol met flesjes. Het idee dat je de dag begint met een lekker geurtje maakt de dag zoveel mooier. Kwaliteit is zeer belangrijk voor mij, een product moet goed zijn!

Tijdens een vakantie in het prachtige Zuid Frankrijk viel het kwartje! Al langer liep ik rond met het idee om iets op te starten voor mezelf en daar kwam ik erachter dat ik wilde werken met geuren en parfums.   Je kent het wel, je bent in de vakantiestemming en loopt door prachtige pittoreske straatjes. Tijd om te ontspannen en ruimte voor jezelf. Die nieuwe zomerjurk aan voor dat etentje, zongebruind en een lekker, bijpassend geurtje op. De Provence is natuurlijk een waar geuroord qua lavendel, Provence-roos, oranjebloesem en jasmijn…....heerlijk!

Parfumhuis_Ons_verhaal_3.png

The History

Al lopende door het stadje dacht ik na over een concept waarbij je geweldige parfum voor een gunstige prijs zou kunnen aanbieden, hoe leuk zou dat zijn! En zo begon het idee en hebben we er s’ avonds meteen maar op geproost met een fles champagne.                                                                                                                        
Bij thuiskomst bleek het enthousiasme alleen maar groter en ben ik in contact gekomen met Federico Mahora ( FM ). Hij liet me kennis maken met zijn product en ik was meteen verkocht. Naast parfum zijn er nog veel andere prachtige producten die ik mocht leren kennen. Niet alleen een uitgebreid aanbod van vergelijkbare merkparfums verkoop ik - ook de make-up, lichaams- en zonverzorging, alsmede de home & Lifestyle parfums van FM, allemaal van uitstekende kwaliteit.

Blij en trots ben ik dat ik met dit product mag werken en dat ik aan de slag ga in het Parfumhuis! Met een gedegen en goede voorbereiding, zonder te overhaasten en stap voor stap ben ik dit avontuur aangegaan. Ik hoop vele klanten blij te kunnen maken met deze producten.

Ons Concept

Wij reizen voor jou, en stellen jou voor aan verfijnde cosmetica-, interieur en verzorgingsproducten en geïnspireerde parfums van bekende designers. In onze E-boutique laten wij jou zien en ervaren wat ons, nog altijd onderscheidt. Een gevoel van verbinding, gezien worden en je wereld verbreden met de mooiste producten uit ons portfolio.

Bij ons kun jij terecht voor de meest bijzondere producten en persoonlijk advies. Neem een kijkje in onze e-shop om de wereld van Federico Mahora te ervaren en laat je verrassen.