BETAALMETHODEN

Via iDEAL
Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct via je eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig, gemakkelijk en gratis. Ideal is de meest populaire betaalmethode in Nederland. Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Via Credit Card 
Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct met jouw creditcard (Mastercard, Visa of andere Creditcard). Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Via PayPal 
Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct met jouw PayPal account. Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Via Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Via Bancontact
Beschikbaar voor klanten in België. Bancontact is een betaalmethode waarbij je via je eigen vertrouwde bankomgeving kan betalen. Betalen met deze betaalmethode is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.