Het programma

WELKOM BIJ DIT INNOVATIEVE VOEDINGSPROGRAMMA

Droom je van een ideaal figuur?...... Maar vind je het moeilijk om tijd en motivatie te vinden voor regelmatige fysieke inspanning? Misschien mis je de nodige kennis om je dieet te balanceren - wat mag je eten wat vermijd je beter? Stop nu met je zorgen te maken! Wij hebben een programma ontwikkeld dat je leven voor eens en voor altijd zal veranderen. FIT6 is het enige programma in de wereld gebaseerd op het leven in de 21ste eeuw. Het is een systeem dat uitgaat van de vermindering van vet en het vormgeven van het lichaam dankzij een gezond en goed gebalanceerd dieet en innovatieve NUTRICODE voedingssupplementen.

Het doel van dit programma is niet alleen om een aantal kilo's te verliezen maar ook om je levensstijl, gezond en algemeen welzijn te verbeteren. Eindelijk wordt de droom naar een ideaal figuur werkelijkheid!

ONMISBARE VOEDINGSSTOFFEN

Afvallen is een moeilijk proces voor je lichaam, zelfs als je het fysiek niet voelt. Daarom is één van de doelen van het FIT6- programma het lichaam te voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen in de vorm van NUTRICODE innovatieve voedingssupplementen. Elke stap van het gewichtsverliesproces heeft een toegekende verschillende reeks producten die ideaal zijn toegesneden op het oplossen van de lichaamsproblemen die zich in dat stadium voordoen.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING
Gedurende het programma kun je contact opnemen met onze diëtiste die je zal helpen om alle twijfels weg te nemen en je tot actie te mobiliseren. Je hoeft geen afspraken te maken of naar een bijeenkomst te gaan - je kunt online contact met haar opnemen wanneer je het nodig hebt.

DELEN, MOTIVEREN
We weten dat ondersteuning en motivatie essentieel zijn. Het is het ontbreken van factoren, waardoor we vaak stoppen met het gewichtsverlies. Gelaten en hulpeloos voelen we terug naar onze oude, ongezonde gewoonten. Met dat in gedachten is het FIT6- community samen met het programma opgericht - een ruimte en mogelijkheid waar alle deelnemers hun problemen, reflecties en resultaten kunnen delen.

Ontwerp_zonder_titel.png

BEREIK JE DOEL
Gebruik een gezonde en effectieve afslankingsmethode. We garanderen een ideaal gebalanceerd 6-stappen plan om gemakkelijk en veilig een aantal kilo's te verliezen. Dankzij FIT6 geniet je niet alleen van een slank figuur maar ook van een perfecte gezondheid en algemeen welzijn.

VOOR WIE IS HET FIT6 PROGRAMMA NIET GESCHIKT
Het FIT6-programma voor gewichtsverlies is gebaseerd op gezond eten en het gebruik van voedings- supplementen op basis van vele mineralen en vitamines geassocieerd met plantenextracten met bekende effecten.

Er zijn echter klinische situaties die de vermindering of uitsluiting van voedselgroepen vereisen die belangrijk zijn voor degenen die het programma volgen. Er zijn ook situaties waarin bepaalde plantenextracten niet worden aanbevolen. Daarom kan niet iedereen ons programma ondergaan.
Wij hebben een lijst samengesteld van de meest voorkomende situaties of ziekten die u uitsluiten van het FIT6-programma.

Het programma wordt niet aanbevolen voor:

 • kinderen jonger dan 16 jaar en volwassenen ouder dan 70 jaar
 • zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding gevenmensen met type I en type II diabetes, die insuline nemen
 • mensen met hartfalen
 • mensen met nierfalen
 • personen met ernstige leverziekten (cirrose, geelzucht)
 • mensen met ernstige auto-immuunziekten (lupus, psoriasis, multiple sclerose, reumatoïde artritis, bepaalde soorten bloedarmoede, HIV)
 • personen die lijden aan bepaalde soorten inflammatoire darmziekten (colitis ulcerosa, ziekte van Crohn, prikkelbare darmsyndroom)
 • mensen met chronische gastritis in de actieve fase en met maagzweren
 • personen die hypocoagulatoire INR-controle ondergaan of orale anticoagulantia nemen
 • personen die een oncologische behandeling ondergaan of die de behandeling in minder dan twee jaar hebben voltooid
 • personen die lijden aan intolerantie of allergisch zijn voor elk ingrediënt van de gebruikte voedingssupplementen
 • mensen met bloedarmoede
 • vegetariërs
 • atleten of mensen die competitieve sporten beoefenen die intensieve fysieke inspanning vereisen

In 6 stappen naar een ideaal lichaam

Ons innovatieve programma is opgebouwd uit drie delen, onderverdeeld in zes fasen, met een aanvullende fase genaamd de onderhoudsfase. Elke fase duurt een maand. De totale duur van het dieet is afhankelijk van het gewicht dat je wilt verliezen. Hoe meer kilo's je wilt verliezen, hoe meer fasen je moet voltooien. Je kunt op elk moment besluiten het dieet af te ronden en een onderhoudsperiode van 2 maanden te starten.