Met de voetjes omhoog

Met de voetjes omhoog
Even rust rust rust rust .......

Stoom afblazen doen we in Spanje! Na de hectische periode van de afgelopen weken piepen we er een paar weekjes tussenuit naar ons vertrouwde stekkie aan "de Costa Blanca". Heerlijk achterover zittend en sluit mijn ogen, zittend aan het zwembad met een boek of wandelend naar de prachtige baaitjes - ruik de geur van lavendel, proef de smaak van een glas Spaanse rosé, voel de zon op je gezicht. Dat voelt als vakantie, nietwaar? Dat is precies het gevoel dat ik krijg als ik op vakantie ga naar de Spaanse kust.

In deze omgeving ga ik elk jaar inspiratie op doen, nieuwe geuren ontdekken en bedenken hoe ik mijn winkel verder kan uitbreiden en verbeteren. See you soon en geniet van de zomer!

0 reacties

Wil je een reactie plaatsen?

Na goedkeuring komt je reactie online.